HOWTO: Hoe een les boeken?

STAP 1: Zoek de specifieke les die u wenst te boeken

Er zijn verschillende manieren om tot een les te komen die u wenst te boeken;

VIA KALENDERS > LESSEN

1. Navigeer naar module "Kalenders"
  2. Klik op de menu "Lessen"
  3. Zoek doorheen de agenda naar de specifieke les die u wenst te boeken & klik op de les naam
  4. Klik vervolgens in de pop-up op "Boek"

VIA KALENDERS > ACTIVITEITENOVERZICHT

1. Navigeer naar module "Kalenders"
  2. Klik op de menu "Activiteitenoverzicht"
  3. Zoek doorheen de agenda naar de specifieke les die u wenst te boeken & klik op de les naam
  4. Klik vervolgens in de pop-up op "Boek"

VIA OVERZICHT - Kalender

1. Navigeer naar module "Overzicht"
  2. Zoek doorheen de agenda naar de specifieke les die u wenst te boeken & klik op de les naam
  3. Klik vervolgens in de pop-up op "Boek"

STAP 2: Doorloop de boekingsflow

1. Activiteitsdetails
    • (1) Selecteer type paard: "Eigen paard" of "Manege pony / paard"
    • (2) Indien uw les uit een lessenreeks komt kan u nog extra lessen gaan boeken
    • (3) Klik vervolgens op "volgende"
  2. Betalingen overzicht
  • Klik vervolgens op "volgende"

3. Samenvatting van de geboekte les

• (1) Controleer de informatie
  • (2) Klik op "Bestel nu"

4. Boeking einde

Klik op einde

5. Uitchecken en betalen

Nu bevindt uw boeking zich in uw winkelmandje. In parallel kan u nog andere lessen boeken of andere aankopen boeken. Uw les is enkel definitief geboekt na uitchecken en betaling!

Klik op winkelmandje en vervolgens op bestel nu

Selecteer de gewenste betaalmethode. Er kunnen mogelijks 3 betaalmethoden van toepassing zijn (Contant, beurtenkaart, online - bank/creditkaart)

Bevestig betaalmethode en aankoop via de knop 'ga verder'

Uw aankoop werd bevestigd! Indien u de details van uw aankoop wenst te bekijken klik op 'details' of ga rechtsreeks naar 'Mijn aankopen'