HOWTO: Hoe systeem taal wijzigen?

OPTIE 1

Wenst u tijdens het gebruik van equclub de taal wijzigen van het systeem dan kan u dat eenvoudig door in de menubalk bovenaan rechts op de vlag te klikken en vervolgens de gewenste taal te selecteren.

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000339489/original/le52dIO4hf2nOLJGjPZyKvG713zsxNGoig.png?1561016000

OPTIE 2

De taal kan ook gewijzigd worden via uw profiel informatie.

1. Ga naar menu "Overzicht"
  2. Klik op "MIJN PROFIEL"
  3. Scrol naar beneden en klik op "Bewerk"
  4. Selecteer uw taal via de keuze dropdown knop "Selecteer uw taal"

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000339850/original/Sbw9h9XV9yt-ZNorrjjcS1_hgA_yO-YPfA.png?1561016674