HOWTO: Hoe maak ik een account aan bij mijn favoriete ruiterclub?

STAP 1: surf naar equclub via https://equclub.equicty.com/ Uw komt vervolgens op de login pagina terecht. Indien u nog geen account hebt bij equclub gelieve naar de tab SIGN-UP te gaan

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000262595/original/m1veAUb1sYwRoYAZkf18NZHbF-Kwuc0lUw.png?1560774912

STAP 2: Uw hebt 4 mogelijkheden om zich aan te melden bij equclub, maak uw keuze uit;

1. Login gebruikmakende van uw Facebook account
  2. Login gebruikmakende van uw Google account / Gmail
  3. Hebt u reeds een account op equstable (equicty stalmanagement systeem) dan kan u eveneens inloggen met deze account gegevens
  4. Login met een gebruikers email en wachtwoord

STAP 3: Na het aanmelden ontvangt u een email met de vraag uw account te bevestigen. Klik op de link "confirm my account"

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000269289/original/L0IeAScZ4wsqOoVmP1WttxzR3BbLjkbXKw.png?1560788835

STAP 4: Na het bevestigen van uw account zal u naar een bevestiging pagina gebracht worden waar u op de link "Continue" moet klikken

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000269349/original/fFm9ybsMAt9DRKS5Jz39izLGkHMb2i0Q1g.png?1560789084

STAP 5

1. Gelieve vervolgens het lid registratie formulierverder aan te vullen, deze bestaat uit 3 blokken;
    • Persoonlijke gegevens
    • Bedrijf gegevens
    • Bank gegevens

Blok 2 & 3 zijn niet verplicht in te vullen!

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000278522/original/kThCkA0yYKGY47eXS6LUIRBMn6viXSyTRg.png?1560840066

2. Na het invullen van het formulier vink checkbox "I agree to the Term of Service and Privacy Policy" aan & klik "Register"

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000278612/original/ZOmJ703JuuGc84U6ZWpglDwkQvMyXieX0w.png?1560840230

STAP 6: Zoek de club waar u lid van wenst te worden en voeg die toe aan uw lijst van clubs

1. Klik "Add account"
  2. Start met de naam te typen van uw club in het zoekveld bovenaan, na het ingeven van de eerste 3 letters van de naam gaan de overeenstemmende clubs te voorschijn komen
  3. Zoek naar de desbetreffende club

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000279782/original/gqskHaSH8aikC8izOF1iH2rxFsGi-fV5RQ.png?1560843002

STAP 7: Uw status is nu "PENDING" waarbij uw aanvraag nu in afwachting van goedkeuring is bij de desbetreffende club

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000279990/original/NNgzn3D38_J7urwAtyfZidLHIBFsewQMIw.png?1560843681

NEXT STEPS: De beheerder van uw club zal nu verder uw aanvraag moeten goedkeuren. Eenmaal goedgekeurd kan u via https://equclub.equicty.com/ onmiddellijk inloggen en vervolgens door op de club te klikken het systeem betreden.