HOWTO: Hoe kan ik boeken voor mijn kind als ouder?

Equclub heeft de mogelijkheid om als ouder in naam van u kind te boeken. Hier zijn 2 opties mogelijk:

Ben u als ouder een actief rijdend lid?  NEE

OPTIE 1:  Gebruik de account van uw kind

Maak een account aan voor uw kind en login via deze account om activiteiten te boeken. (Deze account kan gedeeld worden tussen de ouders) Hoe-maak-ik-een-account-aan-bij-mijn-favoriete-club

Ben u als ouder een actief rijdend lid?  JA

OPTIE 2:  Maak voor ieder actief rijdend lid een account aan en schakel tussen uw account als ouder en die van het kind

1. Maak een account aan voor ieder actief rijdend lid; Hoe-maak-ik-een-account-aan-bij-mijn-favoriete-club
  2. Neem vervolgens contact op met uw club beheerder en vraag om uw account te koppelen aan uw kind.
  3. Wacht op bevestiging van uw club beheerder
  4. Log uit en log vervolgens terug in na bevestiging te hebben ontvangen
  5. Klik op het pijltje rechts boven V om de keuze menu te openen
  6. Klik vervolgens op "verbonden profielen"
  7. Schakel over naar de account van uw kind door op het schakelicoon te klikken

Nu kan u als ouder in naam van uw kind boeken !

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000386487/original/5RgBpJGW24E1GQJiPdirnV_W5-7xixwRqg.png?1561125574

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48000386471/original/KyAEAxsq3eRrVlNAe9d3NYylIFdRdzOvVA.png?1561125542